Edit Content

Oficinas centrales

URD

Automatic waste collection

L’Ajuntament de Lleida implanta al barri de Ciutat Jardí vuit nous contenidors amb obertura amb xip per facilitar la recollida de la fracció orgànica als edificis plurifamiliars

En aquest barri ja compten amb recollida port a porta, aquesta solució es deu a la petició que han realitzat els veïns dels edificis afectats en busca d’una millora de l’actual sistema.

S’ha iniciat una campanya informativa als veïns dels edificis implicats per a informar de l’existència i ubicació dels nous contenidors.

L’alcalde, Miquel Pueyo, va destacar la implicació de Ciutat Jardí amb el porta a porta, que es va iniciar en aquest barri i a Vila Montcada a finals del 2018, detallant que han aconseguit un percentatge de reciclatge del 89%.

El nou sistema requereix l’ús del xip que porta integrat el clauer, que se’n repartiran dos per habitatge. Per aquest motiu, el primer mes no es requerirà l’ús del xip, passat aquest temps, només els usuaris que tinguin clauer podran obrir el contenidor amb obertura electrònica.

Els nous contenidors compten amb una capacitat de 2.200 litres i un reductor de l’espai d’entrada perquè només s’hi puguin dipositar bosses compostables, augmentant així el percentatge del reciclatge.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *