Edit Content

Oficinas centrales

URD

Automatic waste collection

Data: Febrer 2022

Projecte: Instal·lació de contenidors intel·ligents

Al municipi de Santiago de Compostel·la es van instal·lar contenidors intel·ligents per a la recollida de restes orgàniques.

Els contenidors instal·lats a la ciutat de Galícia, destinats al reciclatge de matèria orgànica, s’han subministrat amb boca gran format i porten incorporat un sistema d’identificació d’usuari que permet un ús correcte i evita la utilització indeguda.

El sistema d’obertura intel·ligent consisteix en la instal·lació d’un tancament que se situa a les tapes dels contenidors i fa que es mantinguin bloquejades. L’usuari, mitjançant una targeta electrònica, es pot identificar i permet desbloquejar el contenidor a través d’un dispositiu electromecànic.