Edit Content

Oficinas centrales

URD

Automatic waste collection

L’Ajuntament de Reus i UTE Reus Net han iniciat una prova pilot destinada a millorar els índexs de recollida selectiva a la ciutat, amb l’objectiu d’assolir un 55% abans de 2025, en compliment amb la normativa europea. Aquesta iniciativa, que busca reduir la fracció de rebuig i promoure la recollida orgànica, compta amb la participació activa de Citisend.

En col·laboració amb el consistori, s’han instal·lat catorze contenidors intel·ligents en quatre barris estratègics, entre ells Mas Carpa, on Citisend té una destacada presència. Aquests contenidors, dotats amb diferents sistemes tecnològics, permetran avaluar quin és el més adequat per millorar la gestió de residus a la ciutat.

Daniel Marcos, regidor de Via Pública, va destacar que aquesta prova pilot no només busca canviar els hàbits de la ciutadania, sinó també establir una taxa de brossa més justa. L’objectiu és clar: “Qui més recicla, menys paga”, va subratllar Marcos, emfatitzant el compromís de Reus amb l’eficiència en la gestió de residus.

Aquesta iniciativa, que no té data de caducitat, permetrà avaluar el funcionament de les diferents tecnologies implementades. Durant els primers quinze dies, es durà a terme una campanya d’informació i assistència tècnica als barris involucrats, garantint una transició sense contratemps cap a aquest nou model de gestió de residus.

Citisend se’n orgulleix de participar en aquesta prova pilot i reafirma el seu compromís amb el desenvolupament de solucions innovadores i sostenibles per a la gestió de residus a Reus i a tot Catalunya. Junts, avancem cap a un futur més net i responsable.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *